"> Fönsterputsning Örebro | Hemservice Omsorg Örebro

Professionell och pålitlig fönsterputsning i Örebro

Vi är en professionell städfirma som hjälper dig att spara tid vid fönsterputsning. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi erbjuder alltid kvalitetsgaranti när vi utför fönsterputsning i Örebro. Vi har många års erfarenhet av fönsterputsning och om du är ute efter ett glasklart resultat för dina fönster – kontakta oss.

Vi hjälper till med följande tjänster:

  • Putsning av både insidan och utsidan av fönstret
  • Avtorkning och städning av fönsterkarmar
  • Rengöring av persienner

 

Innan vi utför våra tjänster i ditt hem ber vi dig att plocka ner de föremål du har i dina fönster och dina gardiner. Berätta om befintliga skador på dina fönster, detta för att underlätta vår fönsterputsning. Vi erbjuder våra kunder traditionella städmetoder eller miljöanpassade städmetoder med mikrofiber. Våra städmaterial innefattar inte några kemikalier och vi slutför vår fönsterputsning med en fönsterduk av mikrofiber som lämnar dina fönster skinande rena.

För dina unika fönsterputsningsbehov i Örebro

Om du vill veta mer och vill få en uppskattad kostnad för fönsterputsning i ditt hem kontakta oss för mer information. Vårt vänliga och professionella team är alltid redo att hjälpa dig med professionell fönsterputsning i Örebro.

Se vad våra kunder säger om oss på

 

6:00am – 9:00pm
Mån – Fredag
FÅ GRATIS UPPSKATTNING

Vill du fråga något?