"> Om oss : Hemservice Omsorg Örebro

Om Vårt Företag

Hemservice, Omsorg kan erbjuda traditionella städmetoder eller vår miljöanpassade städmetod med mikrofiber. Städning med mikrofiber innefattar inte några kemikalier och en specialvävd fönsterduk av mikrofiber gör fönstren skinande rena.

 

Är du på väg att flytta? I så fall kontakta oss. Boka en städning för att slippa tänka på det själv. Vi använder oss av mäklarsamfundets rekommendationer.

– Städmaterial ingår
– Framkörningar ingår
– Garanti på vårt arbete

Vi inleder alltid med ett hembesök. Tillsammans med dig ser vi över städytorna i din bostad. Vi diskuterar dina önskemål och vad Hemservice, Omsorg kan erbjuda. Ett hembesök är kostnadsfritt och ni förbinder er inte till något avtal. Prenumeration på hemstädning går att beställas veckovis, varannan vecka eller en gång i månaden. Antal timmar per tillfälle bestäms utifrån storlek på din bostad samt vilka behov och önskemål du har.

Vårt uppdrag

Målet är att vara en nationell marknadsledare när det gäller rengöringstjänster som ger pålitliga, kvalitets- och kostnadseffektiva rengöringslösningar till våra kunder

Vår vision

Vi ger dig städgaranti, dvs. om du inte är nöjd med utförandet av städningen. Kunden har rätt inom sju dagar att meddela oss och vi städar på det villkor som kunden vill ha det utan extra kostnad.

Om du inte är glad, låt oss bara veta och
Vi kommer att arbeta för att göra det rätt

Kontakta bara oss